23948sdkhjf

Jubilerar med Öppet hus

Danska Vangby, specialiserat på pallemballering och packning av kartonger, fyller i år 25 år. Detta ska firas med Öppet hus i juni.

1994 fick Jakob Vangby en idé. Han ville ta en unik produkt, Stabulon, till Danmark och resten av Skandinavien. Stabulon är ett varumärke från CGP France, som producerar ark med friktion. Arken används för att stabilisera pallar med glatta och tunga kartonger, säckar, burkar med mera.

Under åren har sortimentet utvidgats med produkter, maskiner och anställda, allt med målet att utveckla och förbättra packprocesser av pallar och kartonger. 2005 expanderade Vangby med representation till Sverige och idag är man 8 anställda i Vangby Sweden AB. Totalt i hela Vangby arbetar 23 medarbetare med att leverera lösningar till packprocesser i hela Skandinavien.

– Det har varit 25 väldigt spännande år. Jag är lyckligt lottad som har en personal som är engagerad och brinner för att vi skall utvecklas. Det betyder mycket för mig att varje morgon komma till arbete och mötas av entusiastisk personal som vill att vi skall framåt. Det är det som håller drivet i mig och företaget uppe – och det kan jag inte nog tacka för, säger CEO, Jakob Vangby

Vangby är specialiserad totalleverantör av maskiner, material och service för att packa säkert och effektivt på pallar och i kartonger.

– Hos oss på Vangby finns lösningar för alla verksamheter som packar något – det kan vara den expansiva e-handlaren eller den mindre firman. Oavsett fas, finns det alltid delar av packprocessen som kan utvecklas och bli bättre.

Tid: Torsdag den 13 juni från 12.00-16.00

Plats: Transportbuen 11, DK-4700 Næstved

– Vi hoppas att samarbetspartners, kunder, vänner och familjer vill närvara för att fira. Det bjuds på mat och dryck!

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079