23948sdkhjf

Interroll levererar högeffektiva crossbeltsorter

Interroll har fått en stor uppföljningsorder från SPPAL (Siemens Postal, Parcel & Airport Logistics) för leverans av fem crossbeltsorter. Det helautomatiska, högpresterande sorteringssystemet kommer att installeras i den befintliga systeminfrastrukturen hos en schweizisk referenskund.

Den ökande efterfrågan inom e-handel innebär en stadig ökning av postvolymer runt om i världen och skapar nya utmaningar för många postföretag. Detta gäller särskilt för bearbetning och sortering av det snabbt ökande antalet mindre paket med olika förpackningar, storlekar och vikter.

För att flexibelt och effektivt möta denna utmaning som allmänentreprenör, ombads SPPAL (Siemens Postal, Parcel & Airport Logistics) att leverera den senaste transport- och sorteringstekniken samt mjukvarulösningar för ett postcenter i Zürichområdet. – Den nya ordern bygger nu på många års framgångsrikt samarbete mellan Siemens Postal, Parcel & Airport Logistics och Interroll i Schweiz, säger Martin Resch, VD för Siemens Postal, Parcel & Airport Logistics AG i Schweiz. – Vi ser fram emot att fortsätta bidra till postföretagens prestanda och flexibilitet i framtiden tack vare våra och flexibla sorteringslösningar i samarbete med Siemens, säger Jörg Mandelatz, VD på Interroll Fördertechnik GmbH.

För fullständigt automatiserade sorteringsprocesser på marknaden för post, paket och expressbrevstjänster tillhandahåller Interroll horisontella och vertikala sorter. Med en kurvradie som kan minskas till så lite som 2,5 meter innehåller Interrolls sortiment särskilt utrymmesbesparande sorteringslösningar.

De nya inmatningsmodulerna från Interroll, som ger en väsentlig potentiell ökning av godsflödet från automatiska sorteringssystem tack vare optimala inställbara inmatningshastigheter, utmärker sig också tack vare sina låga utrymmeskrav. 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078