23948sdkhjf

Micvac anställer Landschef i Tyskland

Svenska Micvac, med ett unikt förpackningssystem för färdigmat, satsar vidare i Europa och anställer en Country Manager med placering i Tyskland för expansion på den europeiska marknaden. Tjänsten är redan tillsatt och har gått till Guido Kassel med över 30 års branscherfarenhet, och väldokumenterad kunskap inom mekanik, försäljning och distribution. Nyligen tillsatte även Micvac en Country Manager i Frankrike och etableringen av landschefer är en strategi för att öka tillväxttakten, men också komma närmare befintliga kunder.

– Jag är fascinerad av Micvacs koncept, som trots att man använder innovativ teknik, är utomordentlig rättfram och enkel, , säger Guido Kassel. Den står för en framtidsorienterad kvalitet, smak och naturlig hälsosamhet.

Hans mål är att bredda tillgången på produkter skapade med Micvac-processen hos livsmedelsbutiker i hela Tyskland. Guido Kassels bakgrund inom maskinteknik och företagsekonomi ger honom mycket goda förutsättningar för att lyckas med detta, menar Christina Frohm Kramer som är Regional Sales & Marketing Director på Micvac.

– Guido Kassel har tidigare varit CEO för ett medelstort livsmedelsföretag, försäljningsdirektör för den tyska marknaden för flera franska livsmedelsproducenter och från 2006 och framåt, chef för försäljning och produkt- affärsutveckling på kända producenter med fokus på färdigmat. Denna breda erfarenhet har också gjort det möjligt för honom att bygga ett omfattande personligt nätverk inom branschen. Vi är väldigt glada att Guido Kassel arbetar för oss i Tyskland. Det gör det möjligt för oss att intensifiera våra ansträngningar på den växande tyska marknaden för kylning färdigmat, , säger Christina Frohm Kramer.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.064