23948sdkhjf

Laddar för Toppkonferens i Malmö

Top Packaging Summit i Malmö den 19-20 september bjuder på ett fullmatat program om aktuella frågor för förpackningsbranschen.

Konferensen hålls i år på Stadion Mässan i Malmö. Det är en internationell förpackningsmässa och alla föredrag hålls på engelska. Ett fokusområde på konferensen är utvecklingen inom maskiner och automation för förpackning. Här liksom inom andra område är Industri 4.0 ett tema som präglar alla tillverkare, vilket var mycket tydligt hos den maskintillverkande industrin på Interpack tidigare i år.

– På årets Top Packaging Summit by Packbridge fokuserar vi bland annat på förpackningsmaskiner och automation. Man kommer att kunna ta del av en rad intressanta presentationer och även möta tillverkare i sina montrar på konferensen, säger Johan Mårtensson, som är VD för Packbridge och kommer att leda konferensen.

– Molntjänster och fjärrstyrningar är ett måste idag och målsättningen för maskintillverkarna är att kunna erbjuda kunderna maskiner som i princip aldrig står stilla. Det blir också allt vanligare med totallösningar, antingen egenutvecklade sådan eller genom att de stora aktörerna köper upp små, innovativa företag. Nyckelord är integrering, analys av kvalitet, automatisering och produktkontroll, säger Johan Mårtensson.

Han ser fram emot få välkomna omkring 300 deltagare på konferensen, representanter från hela värdekedjan i förpackningsindustrin, från varumärkesägare, konverterare till maskinleverantörer och experter från forskningsföretag, akademiska världen, och konsulter och tjänsteföretag.

På konferensen deltar en diger skara utställande företag. Bland dem märks de främsta på marknaden i Sverige och internationellt; ÅR Carton, Ardagh Group, Flextrus, Smurfit Kappa, Multivac, Schur, Södra, BillerudKorsnäs med flera.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078