23948sdkhjf

Tandkräm på burk!

Gumpearl lanserar tandkrämstabletter på burk som ett grönare alternativ till tandkräm på plasttub.

Gumpearl är ett startup företag och medverkade i det senaste avsnittet av Draknästet. Affärsidéen är att ersätta tandpasta med tandkrämstabletter som kan säljas på burk istället för plasttub. Dessutom är tandkrämstabletterna framställda på möjligaste natur- och djurvänliga sätt.

Det innebär att Gumpearl är fritt från animaliska produkter, SLS-ämnen, palmolja, mjölk, gluten och plaster. De är cruelty free och de paketeras i återanvändningsbara glasburkar. Cruelty free är en NGO som arbetar för inga djur ska lida i försökslaboratorium.

Tandkrämstabletterna används på så sätt att man i stället för att lägga en sträng tandkräm på tandborsten, stoppar en tablett i munnen och tuggar lätt. Därefter borstas med tandborste som vanligt. Varje tablett innehåller den mängd tandkräm som rekommenderas. Gumpearl innehåller som många andra tandkrämer fluorid för att säkerställa god tandhälsa, meddelar Gumpearl.

Gumpearl finns i flera smaker för vuxna; cool mint, charcoal och pepparmint. Och för barn över tre år med jordgubbssmak. Tabletterna sälj i två olika burkstorlekar, med 68 eller 248 tabletter i respektive burk.

Från och med den 15 september 2022 kan Gumpearl köpas på Gumpearl.se eller beställas hos återförsäljare. Från vecka 40 finns också Gumpearl hos Lloyds Apotek, Kronans Apotek, Apohem och Meds.

Gumpearl medverkade i årets säsong av SVT:s Draknästet, i avsnitt nummer 2 som visades den 15 september 2022.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.14