23948sdkhjf

Ishida utser ny försäljningschef

Ishida Europe har utsett Jorgen Groenewegen till General Sales Manager för norra Europa.

Ishida skapade nyligen två nya underregioner som en del av en bredare organisationsförändring för att expandera Ishida Europes verksamhet över hela EMEA-regionen, samtidigt som man ytterligare stärker sitt kundfokus, berättar Wim Hermans, Regional General Manager för Nord- och Östeuropa.

– Norra Europa är en integrerad del av vår nybildade region och där finns många framgångsrika och växande företag som servar såväl den inhemska marknaden som exportmarknader. Många av dem förlitar sig på och räknar med Ishidas expertis, kvalitet och projektlösningar. Färska råvaror, protein, mejeriprodukter, snacks och konfektyr utgör de viktigaste primärsektorerna, men vi ser också till att stödja OEM-företag och applikationer utanför livsmedelsområdet, säger Wim Hermans.

– Utnämningen av Jörgen bidrar med erfarenhet och ett kundcentrerat ledarskap. Han har gjort ett mycket positivt avtryck sedan han kom till Ishida, och jag är glad över att ha honom i ledarteamet. Vi kommer att betjäna vår stora installerade bas och fortsätta att leverera lösningar som bidrar till våra kunders behov av innovation, automatisering och kvalitetssäkring, avslutar han.

Jorgen Groenewegen har mer än 15 års erfarenhet av samarbete med livsmedelsindustrin och är väl förtrogen med sin nya roll. Han kom till Ishida som försäljningschef 2021 och har tidigare arbetat för en rad olika teknikföretag som levererar lösningar till livsmedelsindustrin i Benelux, Storbritannien och Norden.

– Jag är glad att Ishida ger mig möjligheten att permanent leda verksamheten som försäljningschef. Ishida-serien erbjuder oöverträffad kvalitet och prestanda, och jag är stolt över att stötta både våra nuvarande och framtida kunder, säger Jorgen Groenewegen.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.125