23948sdkhjf

Låg totalkostnad för röntgendetektering

Ishida lanserar unika paketlösningar för den som funderar på röntgendetektor som ett komplement, eller istället för metalldetektor. Genom en garanti på vitala delar på fem istället för som tidigare två år, kommer man ner i en så låg ägandekostnad (TCO) som 3 % per år under fem år.

Införandet av röntgenteknik har ökat kraftigt under det senaste decenniet i takt med att livsmedelshandlarna ställer högre kvalitetskrav på sin försörjningsbas. Röntgenplattformar kan erbjuda betydande fördelar jämfört med alternativa tekniker för upptäckt av främmande organ, såsom metalldetektorer, tack vare deras förmåga att upptäcka ett brett spektrum av främmande kroppsföroreningar utöver metall, inklusive glas, stenar, keramik och gummi. De kan också ge ytterligare funktioner, inklusive kontroll av saknade artiklar, skadade produkter eller rätt fyllningsnivå.  

– En investering i röntgenteknik av en livsmedelsproducent är ett tydligt tecken på att de har fokus på att säkerställa kvaliteten på sina produkter till sina slutkunder, säger Sibtain Naqvi, Ishida Europes produktchef för röntgen. En oro som livsmedelsföretag har tagit upp med oss kring röntgenteknik är dock den extra utbildningen och kostnaderna kring att byta ut några av komponenterna. 

Medan majoriteten av de reservdelar som krävs för röntgenutrustning är relativt låga kostnader och i linje med underhållskraven kring checkweighers, kan systemens röntgengeneratorer och linjesensorer vara ganska kostsamma föremål att byta ut. Ishida har därför introducerat unika lågprisservicepaket för nya röntgenmaskiner som innehåller fullständig täckning för enheterna under en 5-årsperiod.

– Även om dessa komponenter i våra röntgeninspektionssystem redan har standardgarantier som i genomsnitt är cirka två år, och deras robusta och pålitliga konstruktion innebär att de vanligtvis kan hålla långt utöver denna garantiperiod, har vi lyssnat på våra kunder och utarbetat ett paket som inte liknar något annat som för närvarande finns på marknaden och som kommer att ge ytterligare fördelar för användare, förklarar Sibtain Naqvi. 

Ishidas servicepaket betalas i förskott med maskinen, och för alla Ishida-röntgenplattformar är (TCO) mindre än 3 % per år. Detta är ett unikt erbjudande som skiljer sig från de alternativa förslag som för närvarande finns tillgängliga på marknaden, vilka är årliga avgifter baserade på hur företag använder maskinen.  

Ishidas erbjudande är baserat på en fast avgift utan dolda avgifter, och detta garanterar full täckning för röntgeninspektionssystemet under de första fem åren av maskininstallationen. Inom varje paket finns ett brett utbud av ytterligare funktioner, inklusive två servicebesök per år, kalibrering och validering, teknisk support och alla service- och reservdelskostnader.  

– Vårt paketsortiment innebär att vi kan skräddarsy en lösning efter individuella krav. Vad de alla erbjuder är kostnadseffektivitet och fullständig sinnesro för kunderna för att säkerställa att de kan upprätthålla högsta kvalitetsstandarder för sina produkter, avslutar Sibtain Naqvi.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.125