23948sdkhjf

Mycket att se hos Ishida

Lösningar för att framgångsrikt hantera några av de viktigaste utmaningarna som livsmedelsindustrin står inför kommer att demonstreras i Ishidas monter vid årets Scanpack.

Livsmedelsföretag måste ta itu med de stigande kostnaderna för material och energi, dessutom den rådande bristen på arbetskraft och kompetens, samtidigt som de upprätthåller operativ effektivitet, minimerar avfall och giveaway, och säkerställer konsekvent produktkvalitet och säkerhet.

På Scanpack visas ett utbud av Ishida-utrustning som visar hur automatisering kan bidra till att göra en verklig skillnad inom alla delar av packningslinjen. Ishida-experter kommer att finnas i montern för att diskutera specifika kundkrav och beskriva företagets bredare expertis inom design och installation av helt integrerade process- och packningslinjer.

Höjdpunkter inkluderar två specialiserade flerhuvudsvågar och Ishidas nyligen introducerade IX-G2-F röntgeninspektionssystem, som har utvecklats för att möta de specifika utmaningarna med färska proteintillämpningar.

Ishidas högpresterande skruvmatarvåg, CCW-RV-214-SF, har möjliggjort helautomatisk hantering av klibbiga färska produkter. Den använder sig av roterande skruvar för att ge en kraftfull, kontrollerad och helautomatisk produktmatning till vågmagasinen.

Detta minskar avsevärt giveaway och automatiserar vägningsprocessen för svårhanterliga produkter. Hastigheterna maximeras ytterligare tack vare ett unikt beräkningsprogram för trippelkombinationer. I en enda cykel beräknar skruvmatarvågen optimala viktkombinationer, dubbelkontrollerar dem och väljer den som ligger närmast målvikten. Detta och mycket mer visas i Ishidas monter.
Monter B05:19

Artikeln är en del av vårt tema om SCANPACK 2022.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.093