23948sdkhjf

Hon blir ny VD för Grafiska Företagen

Eva Glückman har utsetts till ny VD för Grafiska Företagen.

Eva Glückman efterträder Ravindra Parasnis som går i pension efter drygt sex år som förbundets VD. Eva som idag är Grafiska Företagens förhandlingschef tillträder befattningen den 1 januari 2022.

– Vi är mycket nöjda med rekryteringen av Eva som förbundets nya VD. Arbetsgivarfrågorna är och förblir det tyngsta benet i verksamheten och här besitter Eva stor erfarenhet och kompetens. Hon har dessutom utmärkta förutsättningar att tillsammans med Grafiska Företagens medarbetare fortsätta stötta medlemsföretagen i bland annat hållbarhets- och kompetensförsörjningsfrågor. Att vi gjort en internrekrytering gör att vi får en kontinuitet samtidigt som vi drar nytta av Evas redan etablerade nätverk bland medlemsföretag, motparter och inom Svenskt Näringsliv, säger Thorbjörn Sagerström, ordförande för Grafiska Företagen.

Eva är utbildad jurist och har tidigare varit chefsjurist på Transportföretagen och förhandlare på bland annat KFS. Hon började på Grafiska Företagen i januari 2014.

– Jag är mycket stolt över mitt kommande uppdrag som VD. Grafiska Företagen finns tillhands för sina ca 400 medlemmar. Branschen och beteenden förändras och inom ramen för förbundets roll vill jag vara med och driva frågor som underlättar för medlemsföretagen att bedriva sin affärsverksamhet, säger Eva Glückman.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.125