23948sdkhjf

Dags för Absolute Flexo Future!

Absolute Flexo Future 21 startar ikväll med Get Together på Hotel Tylösand i Halmstad.

 Absolute Flexo Future (AFF) hålls den 6-8:e oktober 2021 på Hotel Tylösand i Halmstad och är ett samarrangemang mellan Svenska Flexografi Föreningen (Sweflex) och Dansk Flexo Forum (DFF). De var tredje år återkommande AFF-seminarierna vill spegla utvecklingen för tryckerier i förpackningsbranschen med inriktning på flexografi och tyda trender och vad de kan innebära för tryckerierna i framtiden.

– Seminarierna är mycket uppskattade både av deltagare och föredragshållare och föredragshållarna har varit internationella och har kommit från olika delar av Europa och USA. Seminarierna har samlat mellan 200-250 deltagare från onsdagskvällens ”Get together” till torsdagens heldagsseminarie med  avslutande middag, säger Göran Dahl, ordförande i Sweflex.

AFF 21 med temat ”Flexo Technology in 2025" är inget undantag. Internationella föredragshållare kommer från Skandinavien, Europa, USA och Kanada, och representerar företag och organisationer som Pearlfisher, Esko, MacDermid, Allstein, Koenig&Bauer, Ynvisible, Digimarc, Karlstad Universitet och BrobyGrafiska och är ett seminarium för framtiden.

– Vi kommer att täcka hela kedjan från design till färdig produkt.  Inte vad vi vet utan mer om vad vi tror och möjligheterna att utnyttja flexo tekniken i framtida applikationer.

Hela programmet finns tillgängligt på Sweflex hemsida: sweflex.com och på Dansk Flexoforum hemsida: danskflexoforum.dk

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.453