23948sdkhjf

Äntligen dags för Absolute Flexo Future!

Absolute Flexo Future 20 blir Absolute Flexo Future 21, 6-8 oktober på Hotel Tylösand i Halmstad.

Det var tredje år återkommande seminariet Absolute Flexo Future (AFF) som skulle hållas i april 2020 har av kända orsaker flyttats fram till en annan tidpunkt. Denna är nu bestämd till den 6-8:e oktober 2021 och hålls på Hotel Tylösand i Halmstad.

AFF är ett samarrangemang mellan Svenska Flexografi Föreningen (Sweflex) och Dansk Flexo Forum (DFF) och hölls första gången 2004 i Danmark. Tanken bakom seminarierna är att spegla utvecklingen i tryckeribranschen och förpackningsindustrin och försöka se in i framtiden och var den kan innebära för branschen.

– Seminarierna är mycket uppskattade både av deltagare och föredragshållare och föredragshållarna har varit internationella och har kommit från olika delar av Europa och USA. Seminarierna har samlat mellan 200-250 deltagare från onsdagskvällens ”Get together” till torsdagens heldagsseminarie med  avslutande middag, säger Göran Dahl, ordförande i Sweflex.

AFF 21 med temat ”Flexo Technology in 2025" är inget undantag. Internationella föredragshållare kommer från Skandinavien, Europa, USA och Kanada, och representerar företag och organisationer som Pearlfisher, Esko, MacDermid, Allstein, Koenig&Bauer, Ynvisible, Digimarc, Karlstad Universitet och BrobyGrafiska och är ett seminarium för framtiden.

– Vi kommer att täcka hela kedjan från design till färdig produkt.  Inte vad vi vet utan mer om vad vi tror och möjligheterna att utnyttja flexo tekniken i framtida applikationer.

Hela programmet finns tillgängligt på Sweflex hemsida: sweflex.com och på Dansk Flexoforum hemsida: danskflexoforum.dk

Seminariet är öppet för både medlemmar och icke medlemmar och anmälningar göres på respektive hemsida.

Rumsbokning på Hotel Tylösand görs på mailen bokning@tylosand.se med referensen: AFF 2021

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078