23948sdkhjf

Let's Twist It Up!

Experten på kosmetikaförpackningar för hälsa och skönhet Quadpack lanserar en ny typ av tub med exakt dosering för hudvårdande krämer.

Quadpack resonerar att när nya ingredienser och receptur gör revolution inom hälsa och skönhet varför inte möta dessa nya revolutionerande produkter med en lika banbrytande produkt inom förpackningar. Därför lanserar man nu den nya tuben Twist Up tube.

Tubens roterande mekanism möjliggör enkel öppning och stängning av munstycket, perfekt dosering och förhindrar uttorkning av produkten. Twist Up-tuben är utrustat med en klaff på locket, som gynnar ren och kontrollerad dispensering och ger resenärer en garanti mot obehagliga överraskningar när de öppnar sin necessär vid resans framkomst.

Premium- och pharma-varumärken kan dra nytta av det förbättrade produktskyddet av tubhylsan, som finns i en femskiktskonstruktion, för känsliga formula. Andra alternativ som Luxefoil, som inkluderar ett aluminiumskikt, är under utveckling.

Twist Up tube introduceras på den europeiska marknaden av Quadpack, i ett strategiskt partnerskap med Yonwoo. Den finns i 30 mm tubdiameter för en kapacitet mellan 30 ml och 70 ml och erbjuder många dekorationsmöjligheter.

Artikeln är en del av vårt tema om Design.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094