23948sdkhjf

Smart för exportföretag

På Scanpack kommer Procurator att visa smarta förpackningslösningar som bland annat används för export inom fordonsindustrin.

– Vårt emballage är optimerat för containertransport och är utprovat för att skickas worldwide över flera klimatzoner. Emballaget passar för exportföretag som använder engångsemballage och inte har ett eget returflöde. Det kan med fördel även användas i länder som saknar möjlighet till pallutbyte, säger Annika Lemming, Procurator.

Engångsemballaget består av en specialdesignad pall, ett chanér och ett lock i well och finns i flera olika storlekar för att passa olika sorters gods. Ett utmärkt alternativ för företag som söker en miljövänlig, ergonomisk och kostnadseffektiv emballagelösning. Emballaget har lägre vikt än pall och pallkrage och minskar miljöpåverkan vid transport.

Det kan vikas platt och tar mindre plats i lager vilket minskar lagervolymer. Dessutom är emballaget enkelt att resa och medför inga tunga lyft som ger bättre ergonomi.

– Kom till Procurators monter i Hall B för att se hur vi kan optimera ditt företags förpackningsbehov. Procurator är en av Nordens ledande grossister inom förpackningslösningar. Vi har ett brett sortiment av pack- och emballageprodukter och samarbetar med marknadens ledande tillverkare.

Procurator Monter: B07:42

Artikeln är en del av vårt tema om SCANPACK 2018.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078