23948sdkhjf

Jysk tar bort handtagen för att minska platsen

I mars kommer Jysk att sälja alla sina ergonomiska kuddar i WELLPUR-sortimentet i uppdaterade förpackningar.

Jysk kommer att ta bort platshandtagen på förpackningen till sina kuddar i WELLPUR-sortimentet. Genom att ta bort plasthandtagen sparar Jysk 3 miljoner platshandtag varje år. De kommer även att byta ut dragkedjorna mot en textilförslutning, vilket resulterar i att de sparar 1 miljon dragkedjor i metall varje år.

– Jag är stolt över att vi, tillsammans med våra leverantörer, har kunnat minska användningen av både plast och metall för våra WELLPUR-kuddar. Vi har fortfarande stor potential att göra ännu mer, men det här är ett litet steg i rätt riktning för att minska användningen av onödiga material, säger Berit Stokholm Christiansen, Category Manager för täcken och kuddar på Jysk.

För att ta bort plasthandtagen på försäljningsförpackningen har ett inbyggt handtag skurits ut ur kartongen.

– När vi kan ta bort onödig plast och andra överflödiga material i våra förpackningar måste vi göra det. Vi är alltid noga med att inte göra förpackningen mindre praktisk, och förpackningen måste skydda produkterna på ett optimalt sätt. Det nya, utskurna kartonghandtaget är ett bra exempel på en förbättring som bara har fördelar, säger Lars Høgh Jensen, Packaging Development Specialist på JYSK.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.172