23948sdkhjf

StarPak tar ECG till ny nivå

Det internationella prepress-mjukvaruföretaget Hamillroad Software har fått en order av StarPak, tillverkare av flexibla förpackningar. StarPak utrustar sin produktionsanläggning med Bellissima Digitally Modulated Screening (DMS) för att bygga vidare på nuvarande Expanded Color Gamut (ECG)-lösningar.

StarPak är en del av Five Star Family of Companies, i Houston, Texas och kända för innovativa och sofistikerade lösningar för tryck i bredbanspressar och förpackningsprocesser. StarPak kommer att utnyttja Bellissimas rastreringsteknologi för att utöka sina ECG-erbjudanden.

Luis Rivas, Graphics Manager på StarPak säger;

– På grafikavdelningen strävar vi alltid efter ett absolut perfekt resultat för våra förpackningskunder. Bellissima DMS-tekniken skapar nya möjligheter med bildrastering som minskning av färgskiftningar vid felregistrering samt förbättrade tonplattor. Vårt interna Delta Color System når nya höjder med tillägget av Bellissima DMS.

Pierre Hammond, Hamillroads kommersiella direktör säger;

– StarPak är ledande inom flexobranschen när det gäller att använda ECG för att öka produktiviteten. Genom att införa Bellissima DMS har StarPak- teamet kunnat förbättra sin befintliga process och samtidigt öka tryckkvaliteten. De är sanna ledare när det gäller att tänja på gränserna för vad som kan uppnås inom flexo idag.

Hamillroad Software representeras i Sverige av Hans Hjort, välrenommerad expert på flexografiskt tryck och mångårig medarbetare på flera av Sveriges framstående prepress-företag.

– Hamillroad Software är en global leverantör av mjukvarulösningar för prepress-industrin, som hjälper kunder att spara tid och pengar under alla stadier av tryckprocessen. Hamillroads patenterade Digitally Modulated Screening (DMS) är den bästa rastertekniken som finns tillgänglig idag, och finns tillgänglig för Offset- (Auraia DMS) och Flexografi- (Bellissima DMS) tryck.

– DMS-raster förvandlar tryckvärlden genom att göra det möjligt för tryckerier att leverera Ultra-High-Definition-tryck, med minskade produktionskostnader genom lägre färgförbrukning, mindre spill och ett minskat behov av tvättning. Bellissima stöder både CMYK och spotfärger, samt expanded gamut (CMYKOGV) och är idealisk för användning vid ”fixed palette” som ger både miljömässiga och kostnadsbesparande fördelar.

Hamillroad Software har sitt huvudkontor i Cambridge, Storbritannien, och har utvecklat partnerskap med klichétillverkare och andra företag världen över för att bistå dem att leverera lösningar. För mer information besök: www.hamillroad.com

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.08