23948sdkhjf

Hållbart hos Hugo Beck

Besökare på Scanpack 2022 kan upptäcka hållbara lösningar för film- och pappersförpackningar genom att besöka specialisten på horisontella förpackningsmaskiner Hugo Beck.

Hållbarhet är numera centralt i alla branscher och besökarna kommer att kunna lära sig hur Hugo Becks förpackningslösningar kan hjälpa dem att uppfylla sina miljömål. De kan också upptäcka ett brett utbud av förpackningsmaskiner för flowpack-förpackningar, påsar och krympförpackningar inom både primär- och sekundärförpackningar.

Hugo Becks maskinlösning för pappersförpackningar, paper X, kommer att visas i montern. Besökarna kan se en live-demonstration som visar hur olika produkter förpackas med hjälp av det återvinningsbara barriärpappret barricote LINER MGO som levereras av Mitsubishi HiTec Paper.

Som ett alternativ är företagets maskin flowpack X också lämplig för värme- och kallseglingsbara pappersbaserade förpackningsmaterial, vilket ger optimal bearbetning av de mest olika materialen, inklusive barriärpapper, kraftpapper, offsetpapper, pergamentpapper och andra papper med PE-, PLA- eller dispersionsbeläggningar.

Dessutom kan besökarna få veta mer om de senaste förpackningsmaskinerna för film och papper som är utformade för att uppfylla dagens krav på hållbarhet inom e-handel, postorder och logistik. Bland dessa finns Hugo Becks pappersförpackningsmaskin e-com fit, som automatiskt anpassar försändelsepåsens storlek till varierande produktdimensioner för att minimera pappersförbrukningen. Vanligtvis används obestruket papper för att tillverka den nya typen av försändelseförpackningar, med två sydda sidor.

Servo X e-com fit är den idealiska lösningen för tillämpningar där film krävs eller föredras, och hanterar ett stort antal olika materialtyper, till exempel återvinningsbara monomaterialfilmer och filmer med återvunnet innehåll. Servo X e-com fit packar varor med minimal användning av film och anpassar automatiskt filmpåsarna med fyra förslutna sidor till produktens längd och bredd.

Experter från företaget, inklusive Per Lagerblad från Hugo Beck Nordic, kommer att finnas på plats för att diskutera specifika kundkrav.

Monter B06:06.

Artikeln är en del av vårt tema om SCANPACK 2022.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094