23948sdkhjf

Modulära transportband

DynaCon är ett helt modulärt transportbandsystem som består av kombinationer av raka och vinklade moduler som sammankopplas för att skapa en individuellt anpassad design. Om er layout eller produktionskrav ändras så kan man enkelt bygga om transportbandet genom att förlänga med fler moduler efter behov, eller ta ut de moduler som inte behövs.

– DynaCon modulära transportband är perfekt för producenter som behöver mångsidiga och flexibla transportlösningar för att öka produktiviteten. Transportbanden är alltid individuellt utformade för att passa unika behov och krav. Den modulära, lätta design gör dem oändligt konfigurerbara, lätta att transportera, lite underhåll och mycket energieffektiva, säger Oscar Lundquist, Product Manager på Dynacon Europe.

DynaCon Europe är distributör av transportband från Dynamic Conveyor Corporation på den europeiska marknaden. Dynamic Conveyor Corporation är baserat i Michigan, USA och har tillhandahållit innovativa modulära transportlösningar till industrin i över 30 år.
Monter C01:41

Artikeln är en del av vårt tema om SCANPACK 2022.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.078