23948sdkhjf

Läkemedelsspecialisten

Eson Pac som tidigare i år blev uppköpt av den österrikiska kartongförpackningskoncernen Mayr-Melnhof Group (MM) ställer för första gången ut under den nya koncerns namn. Niklas Bengtsson, mångårig Marknadschef på Eson Pac hälsar besökare välkomna till företagets monter på Scanpack.

– Lagom till att marknaden ska interagera på mässor igen, välkomnar vi dig stolt att nu träffa oss som MM Eson Pac, en del av MM Group. MM är en av Europas ledande tillverkare av kartong-, papper- och förpackningslösningar, vilket är ett spännande nästa steg och en stor möjlighet för oss att fortsätta vårt rena fokus på läkemedelsindustrin.

–  Vi tillhandahåller hållbara lösningar som består av kartonger, broschyrer, häften och etiketter för läkemedelsförsörjningskedjan. Vårt europeiska produktionsnätverk och toppmoderna produktionsmaskiner och produktionstekniker säkerställer den mest effektiva processen beroende på orderstorlek och/eller ledtidskrav.

– Vi har hög kvalitet som standard i alla våra produktionsprocesser, i enlighet med ISO 9001 och 14001 standarder och Pharma cGMP. Kom och diskutera hållbara läkemedelsförpackningslösningar med oss på Scanpack, uppmanar Niklas Bengtssson Monter E02:20

Artikeln är en del av vårt tema om SCANPACK 2022.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Proseal firar 25 år av framgångar
Ny rysk PET-fabrik tar form
FTI avvecklas: Nytt bolag ska möta framtidens krav på producentansvar
Till kedjorna: Sälj mer förpackningsfritt
Rottneros kvartalsrapport "Turbinhaveri minskade resultatet"
nord emballage går i graven
Andra Nordiska Medier
Food Supply SE
Plastforum SE
Recycling

Sänd till en kollega

0.11