23948sdkhjf

Läkemedelsspecialisten

Eson Pac som tidigare i år blev uppköpt av den österrikiska kartongförpackningskoncernen Mayr-Melnhof Group (MM) ställer för första gången ut under den nya koncerns namn. Niklas Bengtsson, mångårig Marknadschef på Eson Pac hälsar besökare välkomna till företagets monter på Scanpack.

– Lagom till att marknaden ska interagera på mässor igen, välkomnar vi dig stolt att nu träffa oss som MM Eson Pac, en del av MM Group. MM är en av Europas ledande tillverkare av kartong-, papper- och förpackningslösningar, vilket är ett spännande nästa steg och en stor möjlighet för oss att fortsätta vårt rena fokus på läkemedelsindustrin.

–  Vi tillhandahåller hållbara lösningar som består av kartonger, broschyrer, häften och etiketter för läkemedelsförsörjningskedjan. Vårt europeiska produktionsnätverk och toppmoderna produktionsmaskiner och produktionstekniker säkerställer den mest effektiva processen beroende på orderstorlek och/eller ledtidskrav.

– Vi har hög kvalitet som standard i alla våra produktionsprocesser, i enlighet med ISO 9001 och 14001 standarder och Pharma cGMP. Kom och diskutera hållbara läkemedelsförpackningslösningar med oss på Scanpack, uppmanar Niklas Bengtssson Monter E02:20

Artikeln är en del av vårt tema om SCANPACK 2022.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.422