23948sdkhjf

Bland världstoppen i hållbarhet

För andra året i rad har Ecolean belönats med Platinum EcoVadis-medaljen, vilket placerar företagets hållbarhetsarbete bland topp 1 procent i världen av utvärderade företag 2022. Utvärderingsexperten EcoVadis analyserar och betygsätter hållbarhetsindex hos 90 000 företag från över 200 industrier och 160 länder årligen.

– Vi använder de årliga hållbarhetsbetygen från EcoVadis för att få en oberoende bedömning av det arbete vi gör och för att kunna jämföra vår hållbarhetsprestanda med andra företag, säger Anna Palminger, hållbarhetsdirektör, Ecolean Group. Det är med stor stolthet som vi ännu en gång har placerat oss bland den översta 1 procenten globalt inom hållbarhet.

EcoVadis-bedömningen anger inom vilka områden varje företag uppnår höga poäng samt områden där deras hållbarhetsprestanda kan förbättras och fungerar som ett bra verktyg för att indikera vad som kan förstärkas.

– EcoVadis-bedömningen är ett värdefullt sätt för oss att hjälpa till att identifiera områden där vi kan stärka vår styrning och prestation ytterligare, och ger också ett incitament att ytterligare förbättra vårt arbete, säger Palminger.

– Utvärderingen har varit till stor hjälp då vi nu sätter upp en serie hållbarhetsmål för 2030, som vi snart kommer att lansera.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094