23948sdkhjf

Handheld klarade rekordorder

Handheld Group, en ledande svensk tillverkare av robusta mobila datorer, tillkännager i dag att man slutfört en rekordstor order till en global leverantör av logistiklösningar.

Rekordordern gäller Handhelds nyligen lanserade SP500X ScanPrinter, en innovativ kroppsburen lösning för skanning, sortering och märkning av paket genom alla delar av kundens distributionsprocess. SP500X ScanPrinter ersätter en tidigare lösning som Handheld har levererat till logistikjätten sedan 2012.

Den kompakta och kroppsburna SP500X ScanPrinter är en skannings- och utskriftsenhet som eliminerar behovet av fysiska etiketter och som kombinerar 2D-imager, bläckstråleutskrifter och trådlös kommunikation i en enda enhet. SP500X, som bärs på användarens handrygg, skannar ett paket och skickar informationen till backend-systemet, som identifierar paketet och vet hur det ska sorteras för vidare hantering. Denna information skickas omedelbart tillbaka till SP500X, som skriver ut anvisningar direkt på paketet, utan behov av etiketter.

Handhelds innovativa SP500X för effektiv paketsortering och lagerhantering bygger på bläckstråleteknik med licens från Hewlett-Packard (HP). Handheld har även ett avtal med HP om utveckling och global försäljning av utskriftsprodukter baserade på HP:s Thermal InkJet-patroner.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.099