23948sdkhjf

Kroppsburen lösning ger fria händer

Handeheld har under hösten lanserat en rad produktnyheter. En av dem har varit Handheld SP500X ScanPrinter – en kroppsburen lösning för effektiv logistikhantering.

Handheld Group, ledande tillverkare av stryktåliga mobila datorer, ger sig i och med lanseringen av SP500X ScanPrinter in i ett helt nytt segment i sitt utbud av stryktåliga datorer: wearable technology (kroppsburna enheter).

SP500X ScanPrinter är en kroppsburen lösning för både skanning och print. Enheten integrerar 2D-imager, bläckstråleskrivare och trådlös kommunikation, - allt i en enda produkt. Den är utvecklad för att på ett genomgripande sätt effektivisera de logistikverksamheter som hanterar stora volymer, - där paket sorteras genom manuell skanning och etikettering.

Med skanner, Wi-Fi, blåtand och en inbyggd skrivare framtagen i samarbete med HP är SP500X mobil i alla lägen. Man kan snabbt skanna och skriva ut direkt på paket var helst man befinner sig med båda händerna fria.

– När man tittar på hur processen går till ser man hur banbrytande SP500X ScanPrinter är, säger Jerker Hellström, Handhelds grundare och styrelseordförande.

– Det finns ingen annan enhet som denna i världen. Du fäster enheten ovanpå handen, tar ett paket och skannar det. Skannern sänder streckkodens data till ditt backend-system som sedan skickar tillbaka information för utskrift. Det går oerhört snabbt; nästan direkt printar du ut en adress, en kod eller annan information direkt på paketet. Dina händer är fria och du kan röra dig fritt på arbetsplatsen utan att vara bunden till en skrivare.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.094