23948sdkhjf

Schubert på Anuga FoodTec

Schubert presenterar digitala förpackningsmaskiner och tjänster på mat- och dryckesmässan  Anuga Foodtec i Köln.

Digitaliseringen öppnar nya möjligheter för företag inom livsmedels- och dryckesindustrin att koppla ihop sina processer i ett nätverk. På Anuga FoodTec i Köln 26-29 april kommer utställare att visa upp hur den digitala transformationen framgångsrikt kan implementeras, och Schubert är inget undantag.

Förpackningsmaskintillverkaren Schubert från tyska Crailsheim kommer att presentera en lightline kartongförpackningsmaskin som packar påsar med riven ost i kartonger. En annan höjdpunkt är att Schubert för allra första gången kommer Schubert Additive Solutions att ställa ut sin nya 3D-skrivare utvecklad i egen regi för högkvalitativa utskrifter av detaljer och reservdelar – PARTBOX.

Vart tredje år samlas företag från den globala mat- och dryckessektorn på Anuga FoodTec i Köln. I år är det dags igen. Temat för årets mässa är digitalisering. Förpackningsmaskintillverkaren Schubert är sin vana trogen på plats för att visa upp sina lösningar för att stödja den digitala transformationen.

På årets mässa kommer en lättviktslinje för kartongpackning av påsar med rivost att visas. Tack vare två magasin för kartongark kan påsarna packas i två olika typer av kartonger. En GS.Gate, industriell gateway, möjliggör säker åtkomst till maskin- och produktionsdata.

– Vad detta betyder är att vi kan utföra fjärrunderhåll och använda data som erhålls för att öka maskinens prestanda, förklarar Georg Koutsogiannis, Senior Sales Account Manager på Schubert.

– Ju mer digitala förpackningsmaskiner blir, desto mer data genereras under deras drift. Med riktade digitala tjänster förvandlas denna mängd data till hårdvaluta för tillverkare och operatörer, tillägger Koutsogiannis.

På mässan kommer Schubert-teamet att presentera sina nya digitala Care-tjänster, som kan användas för att optimera förpackningsprocesser samtidigt som de sparar resurser och kostnader.

Schubert kommer också att fokusera på det viktiga ämnet hållbarhet på Anuga FoodTech. Besökare kommer till exempel kunna se hur man med stöd från experterna på Schubert-Consulting, kan byta till hållbara förpackningslösningar på ett kostnadseffektivt sätt. Teamet kommer också att finnas på plats för att svara på frågor om intern förpackningsutveckling.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.125