23948sdkhjf

Schubert på mässa i Dubai

Den viktigaste mässan i Mellanöstern för förpackningsföretag är Gulfood Manufacturing-mässan i Dubai. En teknikmässa för livsmedels- och konfektyrsektorn som maskintillverkaren tyska Gerhard Schubert GmbH för andra gången ställer ut på.

Den internationella mässan för livsmedels- och dryckesindustrin i Dubai pågår 8 till 10 november och lockar utställare från över 60 länder. Schubert är en av hela 148 utställare i den tyska paviljongen och presenterar där sin högkvalitativa portfölj av avancerade, hållbara förpackningslösningar.

Gulfood Manufacturing arrangeras årligen och är den största mässan för tillverkning och förpackning av livsmedel och drycker i Mellanöstern, men också för Asien och Afrika. Fokus ligger på ingredienser, processteknik, förpackningsteknik och supply chain-lösningar.

I år, på World Trade Center Dubai, kan besökarna åter se banbrytande bearbetnings- och förpackningstekniker utformade för att producera snabbare, effektivare och med högre kvalitet. Konfektyrmässan ISM Middle East och Specialty Food Festival kommer också att hållas på mässan samtidigt som Gulfood Manufacturing.

Schubert visar sin automationsexpertis inom förpackningssegmentet i den tyska paviljongen i hall 7, monter S1-G37.

– Vi har modulära, robotstödda utrymmesbesparande maskiner som levererar maximal effektivitet och tillförlitlighet. Våra maskiner garanterar högsta förpackningskvalitet och optimal produktion till överkomliga priser, säger Sales Account Manager Adnan Akman och försäljningschef Martin Sauter som återigen ser fram emot att välkomna kunder och intresserade till Dubai och att presentera ett brett utbud av förpackningslösningar, allt från pick- and place applikationer till kartongresare.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079