23948sdkhjf

PACK@lunch är tillbaka!

Packmarknadens populära möteskoncept PACK@lunch är tillbaka! Årets första värd är Packsize som välkomnar besökare till Elite Hotel Savoy i Malmö den 18 mars.

PACK@lunch har under pandemin varit digitala, men nu välkomnas vaccinerade besökare att deltaga på plats. Den som endast vill deltaga digitalt kan dock fortsatt göra det och som tidigare är ett deltagande på PACK@lunch - fysiskt såväl som digitalt - kostnadsfritt.

Packsize är ett företag med ett unikt maskinkoncept som gör att förpackningar automatiskt och inline kan skräddarsys för det aktuella förpackningsuppdraget. Maskinkonceptet uppfanns i Sverige och än idag är Sverige tillverkningslandet för maskinerna, medan företagets som sådant har flyttat ut och är en internationell koncern med verksamhet i flera länder i Europa, liksom USA och Australien.

Företagets maskinkoncept utvecklades från början för industriella produkter och möbler som det inte fanns standardförpackningar för. I takt med utbyggnaden av stora lager för service av butiksnätverk och den ökande e-handeln med centrala distributionslager har efterfrågan på Packsize maskiner ökat dramatiskt det senaste decenniet.

På PACK@lunch i Malmö den 18 mars kommer flera exempel ges på företag som har sparat stora mängder förpackningsmaterial med hjälp av Packsize maskinkoncept – Packsize On Demand – och samtidigt minskat sin miljöbelastning.

Per-Stefan Gersbro är som vanligt Packmarknadens ciceron på PACK@lunch. Han välkomnar att det nu ses en ljusning i horisonten för att mötas fysiskt igen.

– Vaccinationerna har gett oss ett bra försvar mot de olika varianterna av Corona-virus. Vi är inte helt immuna, men risken för allvarliga konsekvenser vid smitta har minskat dramatiskt. Vi ser därför fram emot att hälsa all vaccinerade välkomna tillbaka till PACK@lunch. Självklart gäller som tidigare att den som har sjukdomssymptom stannar hemma. Då finns möjligheten att följa PACK@lunch via länk.

PACK@lunch introducerades som möteskoncept av Packmarknaden 2016 i samarbete med Per-Stefan Gersbro. Det blev genast en formidabel succé. Värdföretagen har varit många och sedan starten har fler än 50 PACK@lunch hållits i någon av de tre storstäderna Stockholm, Malmö och Göteborg.

– Totalt har vi haft fler än 7 000 deltagare fysiskt och digitalt, med högt respekterade branschaktörer som värdar och hela värdekedjan som deltagare, ett track record vi kan vara stolta och glada över. Vi ser fram emot att välkomna tillbaka såväl värdföretag som deltagare till Pack@lunch när pandemin nu börjar klinga av, säger Per-Stefan.

Är ditt företag redo att möta kunderna efter pandemin? Kontakta då Packmarknadens säljteam för att Boka ett Värdskap!

Vill du åter träffa folk och har vaccinerat dig med minst två sprutor? Anmäl dig då till Pack@lunch i Malmö den 18 mars!

 

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Och vinnaren är…
Nyhet från Moltzau
Inget EU-besked om dryckeskartong
Engångsmuggen ska bort, forskning ska reda ut hur
Nya material på frammarsch
Ny agentur hos Mobergs
Andra Nordiska Medier
Food Supply SE
Plastforum SE
Recycling

Sänd till en kollega

0.11