23948sdkhjf

Hallå där Andreas Malmberg!

Nu är det bara lite drygt en vecka kvar innan vår första fysiska konferens sedan pandemin bröt ut kan hållas. Pack & Plast tar upp aktuella frågor om förpackningar med plastförpackningar särskilt i fokus.

En av konferensens talare är Andreas Malmberg, VD för Trioworld, en av Europas ledande tillverkare av flexibel plast för en rad ändamål, jordbruksplast men även sträckfilm, krympfilm, säckar och påsar och plast för andra förpackningsändamål.

Företaget är svenskt och har sin hemvist i Smålandsstenar där det startades 1965 av Vilhelm Larsson. Sedan 2018 ägs koncernen av det svenska riskkapitalbolaget Altor Fund IV.

Hallå där Andreas Malmberg! Du är en av talarna på Pack & Plast i Malmö den 11 november. Vad har du tänkt prata om?

– Om vikten av att plastbranschen fokuserar på tillgängliga lösningar för cirkularitet för att nå de ambitiösa men nödvändiga mål som finns i Eus plaststrategi.

Tänker du adressera någon särskild fråga?

– Förmågan och behovet att gå hand i hand i hela värdekedjan för att snabbt få fram produkter: från insamling, sortering, tvättning och regranulering, produktion av nya produkter och till sist marknadsföring och försäljning hos de stora varumärkesägarna.

På vilket sätt har ni som företag störst möjlighet att göra hållbarhetsmässig skillnad?        

– Genom att vara just den kraft som samlar hela värdekedjan i gemensamma projekt för att få fram produkter nu – inte imorgon.

Vad har du för förväntningar på konferensen?

– Interaktivitet, best practise sharing och gemensamma insikter om vad som måste göras för att nå cirkularitet inom plast.

Har du inte anmält dig till Pack & Plast ännu? Då är det hög tid! Se hela programmet! Ta mig till Pack&Plast!

Se mer om eventet

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.094