23948sdkhjf

Programmet klart till Pack & Plast!

Nu är programmet klart till årets första konferens som erbjuder personlig närvaro på plats. Pack & Plast blir branschens första fysiska mötesplats efter den 1,5 år långa pandemin som lagt sordin över alla branschaktiviteter.

– Det är oerhört glädjande att det nu gå åt rätt håll och allt pekar på att vi kan träffas i Malmö face- to face den 11 november. Självklart finns också möjligheten att vara med på länk då vi webbsänder hela konferensen live, säger Per-Stefan Gersbro.

Extra glad är han också sedan det nu står klart att FTI går in som huvudsponsor till konferensen.

– FTI driver i mångt och mycket utvecklingen mot miljöanpassade återvinningsbara förpackningar inte minst inom plast och Svensk Plaståtervinnings VD Mattias Philipsson kommer att vara en av flera tunga talare den här dagen i ett program som nu är komplett.

– Alla talare kommer att finnas fysiskt på plats på scenen på Slagthuset i Malmö där konferensen äger rum – självklart förutsatt att den positiva utvecklingen av minskad smitta håller i sig. Så vi ser fram emot många dynamiska samtal på scen, säger Per-Stefan som som vanligt agerar moderator.

Sammanlagt 13 talare är klara för konferensen och ytterligare någon kan tillkomma. Bland andra tunga talarnamn kan nämnas Naturvårdsverkets Åsa Stenmarck och Axfoods hållbarhetschef Åsa Domeij.

–  Det här är en konferens med massa ”nice to know” kunskap men framförallt ”need to know”. Här kommer flera intressanta nya fakta att presenteras och för den som ansvarar för förpackningar är konferensen helt enkelt ett måste för att vara uppdaterad om det senaste och framförallt vad som väntar runt hörnet, säger Per-Stefan.

För mer informtion och anmälan besök packoplast.se

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.078