23948sdkhjf

Valio prisades av Axfood

I samband med Axfoods leverantörsträff utsågs för första gången någonsin årets leverantör. Utmärkelsen gick till Valio.

Juryns motivering löd:

”Valio erbjuder ett brett och djupt sortiment inom yoghurt, smör och laktosfria produkter. Valio har under senaste åren lanserat många uppskattade växtbaserade produkter i sin portfölj och var först i Sverige med ett laktosfritt sortiment. Valio är ett innovativt och framåtlutat bolag som jobbar med forskning för att ständigt förnya sig, tillgodose kunders önskemål och ligga rätt i tiden. Valio är en lyhörd leverantör som är fokuserad på att hitta lösningar och kontinuerligt utvecklar olika förpackningslösningar för att möta Axfoods olika koncept som främjar vårt samarbete.”

Årets leverantörsträff lockade omkring 900 deltagare från hela Sverige och för andra året i rad genomfördes träffen helt digitalt i en plattform som möjliggjorde både scenpresentationer, chatt och kedjespecifika fördjupningar.

Även Orkla Foods Sverige och Guldfågeln var nominerade för sitt sätt att arbeta med en helhetssyn genom hela värdekedjan och båda företagen jobbar med innovativ utveckling för att underlätta och förenkla för konsumenten, något som juryn uppskattade.

– Årets leverantör handlar om att uppmärksamma och inspirera till förtroendefulla samarbeten som framgångsrikt gör skillnad. Samtliga tre nominerade gör detta, men Valio stack ut genom sitt kundandanpassade och professionella förhållningsätt som lett till lönsam försäljningstillväxt och bidragit till ett prisvärt, bra och hållbart sortiment, säger Peter Holm vice VD på Dagab.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078