23948sdkhjf

Marvaco ny medlem i Bellissima nätverket

Prepressföretaget Hamillroad Software meddelar att Marvaco, leverantör av prepress och tryckformar åt varumärkesägare och tryckerier, kommer att introducera Bellissima Digitally Modulated Screening på den nordiska marknaden.

Som en ledande aktör inom Expanded Gamut Printing (EGP), ser Marvaco att Bellissima DMS adderar ytterligare värde för konverterare i samband med övergången till Marvaco EGP.

– Som team är vi alla väldigt stolta och glada över det här nya partnerskapet. Vi har följt det arbete som Hamillroad har genomfört med Bellissima sedan lanseringen av teknologin och blivit imponerade över den globala framgång som tryckerier och konverterare haft i samband med övergången till tryck med Fast Palett (FP) med hjälp av Bellissima, säger Kai Lankinen, Partner på Marvaco.

– Vi vill nu fortsätta driva vårt arbete och framgång med Expanded Gamut (EG)-tryck med hjälp av Bellissima. Vi ser också alla fördelar som Bellissima innebär för konverterare och varumärkesägare; såsom Ultra HD flexotryck, ökad konkurrenskraft gentemot djuptryck och ökad produktionseffektivitet, vilket alla är viktiga faktorer för våra kunders fortsatta expandering.

Pierre Hammond, Commercial Director på Hamillroad, säger;

– Marvaco är en innovatör inom expanded gamut och är en ideal partner för att introducera Bellissima-teknologin till konverterare i Norden och för en ökad användning av EG-tryck. Bellissima-screening är nyckeln som möjliggör smidigt högteknologiskt EG-tryck och kommer att bli en katalysator för en förändring inom flexografibranschen. Bellissima och Marvaco kommer tillsammans att bli utmärkta krafter. Vi välkomnar Marvaco som ny medlem i nätverket.

 Marvaco kommer att introducera Bellissima på marknaden i Finland, Sverige, Norge, Danmark och Baltikum.

Marvaco är en av de ledande prepressleverantörerna för förpackningar i Norden, med omkring 90 anställda i Finland och Sverige. Marvaco är pionjär inom framställning av högkvalitativa flexotryckformar och förpackningsdekorer och säkrar i nära samarbete med kunder och leverantörer såväl kvalitet som effektivitet.

 Om du representerar ett tryckeri och är intresserad av att införa Bellissima EG, läs mer om Bellissimia Network på Hamillroads webbplats: www.hamillroad.com/the-bellissima-network/

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.094