23948sdkhjf

Prepressexperter på Scanpack

Att omvärdera traditionella tankar kring förpackningstryck kan hjälpa till att reducera CO2 avtrycket och nå koldioxidneutrala målsättningar. Marvaco har lång erfarenhet av att förbättra effektiviteten för förpackningstryck i nära samarbete med tryckerier och varumärkesägare.  

Företaget är även känt för sin EGP (Expanded Gamut Printing) lösning som tillåter färgrika förpackningar bli tryckta effektivt och miljövänligare och erbjuder förpackningen kommunicera med konsumenterna genom en GreenerPrinting logotyp på förpackningen.

Marvaco kommer att presentera sin prepress och modern framställning av polymertryckformar. De kommer berätta om nya teknologier och visa exempel på hur kunder kan öka effektiviteten och ekologiska förbättringar på tryckta förpackningar.

 Även samarbetspartners från Swedev som tillverkar SwedCut rakelstål, Sandon Global som tillverkar aniloxer samt Hamillroad med sina Ultra HD revolutionära DMS (Digitally Modulated Screening) raster kommer att vara representerade i montern.

 – Tryckerier och varumärkesägare kommer att möta prepress-experter och partners med djup och bred kunskap samt förståelse av förpackningsbranschen. Besökarna kommer att få kunskap kring hur alla behov kan uppnås med Marvaco och samtidigt göra sin förpackning mer effektiv och hållbar, säger Jan Viberg, vd för Marvaco Sverige.

Monter G06:10

Artikeln är en del av vårt tema om SCANPACK 2022.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078