23948sdkhjf

Svensk Plaståtervinning förvärvar företagspark

Idag förvärvar Svensk Plaståtervinning Motala Företagspark.

Verksamheten omfattar en 85 000 kvm stor fastighet i Motala och med förvärvet skapar Svensk Plaståtervinning förutsättningar för framtida expansioner, framgår det av ett pressmeddelande.

 

— Det här är ett viktigt förvärv som ger oss möjlighet att expandera vår verksamhet och skapa förutsättningar för en kraftigt ökad plaståtervinning i Sverige. Det är också en speciell plats med ett fint svenskt industriarv som vi nu får nöjet att ta in i framtiden, säger Mattias Philipsson, vd på Svensk Plaståtervinning.

 

Svensk Plaståtervinning har sedan tidigare varit hyresgäst i fastigheten och förvärvar alltså nu hela verksamheten av Boröpannan. Motala Företagspark blir ett helägt dotterbolag till Svensk Plaståtervinning och det blir Riksbyggen som kommer att ansvara för driften av fastigheten på Svensk Plaståtervinnings uppdrag.

 

Den 31 augusti arrangerar Svensk Plaståtervinning en pressträff för att berätta mer om framtidsplanerna och om hur Sverige kan bli världsledande inom plaståtervinning. Recycling kommer naturligtvis att bevaka denna pressträff.

Källa: pressmeddelande

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.125