23948sdkhjf

Ny KBA Rapida hos Eson Pac

Eson Pac fortsätter att investera för att öka effektiviteten och kapaciteten på produktion av kartongförpackningar.

Under de senaste 18 månaderna har Eson Pac satsat mycket på ny produktionsutrustning för både etikett- och bipacksedlar. Denna positiva utveckling fortsätter med ytterligare en investering i en ny Rapida 106 X från Koenig & Bauer för tryckproduktion av kartongaskar.

— Genom att installera denna 7-färgstryckpress i vår fabrik i Veddige ökar vi vår flexibilitet och tryckkapacitet. Sedan några år tillbaka har vi redan flera Koenig & Bauer-pressar igång i Veddige. Denna nya maskin med samma plattform och inställning som de andra skapar stora fördelar och synergier och ersätter en maskin av ett annat märke. Rapida 106 X är toppmodern och så att säga ”anpassad för framtiden” med utökade tekniska lösningar för högsta produktivitet. Detta är perfekt för oss och våra kunder och ett naturligt steg för Eson Pac när vi fortsätter vårt dedikerade fokus för att tillhandahålla lösningar för läkemedelsindustrin, säger Pierre Åkesson, COO på Eson Pac.

Han fortsätter;

— Genom att investera i ny teknik minskar vi dessutom vårt koldioxidavtryck genom att sänka energiförbrukningen, vilket är mycket viktigt ur en hållbarhetssynpunkt. Att vara ägare till marknadens bästa produktionsutrustning för alla våra produktionssegment gör det möjligt för oss att ytterligare förbättra våra servicenivåer och säkra en trygg leveranskedja.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.094