23948sdkhjf

Arcwise lanserar nytt multipack

Arcwise presenterar ett nytt multipack-konceptet som ett svar på marknadens behov av nya lösningar för minskad plastanvändning.

Den övre kragen ger stabilitet i transport- och slutanvändningssituationer och erbjuder också plats för en tryckt dekor som skapar uppmärksamhet vid försäljningstillfället. Arcwise Multipack är anpassad för att appliceras i automatiska förpackningslinjer från etablerade leverantörer av förpackningsmaskiner.

Arcwise är ett affärsområde inom SCA Containerboard och baserar sig på en patenterad maskinteknik för att tillverka unika rundformade förpackningar av wellpapp. Magnus Viström, Innovation Manager på SCA, säger;

– Baserat på insikter från dryckesindustrin är vi stolta över att presentera Arcwise Multipack-konceptet. Detta är ett resultat av ett utvecklingsprojekt som pågått under de senaste 18 månaderna. Multipack-konceptet som appliceras på ett sexpack 50 cl burkar ger upp till 23 % minskat CO-2-avtryck jämfört med en krympfilmslösning.

Länk till Arcwise och mer information företagets nya Multpack-koncept hittar ni i en artikel här på packnet under Företagens Egna Nyheter. Som medlem på Packnet har du möjlighet att själv publicera företagets nyheter online.

Källa: Företagens Egna Nyheter

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.156