23948sdkhjf

PacsOn expanderar i Skellefteå

Bygger nya lokaler som ska stå inflyttningsklara 2022.

PacsOn Papperspartners har vuxit starkt sedan starten 1988. Då inrymdes lagret i en lokal på 60 kvm och företaget hade en anställd. Ett ihärdigt arbete med fokus på långsiktiga relationer har gjort att man idag sysselsätter 24 personer och omsätter 109 Mkr.

Nu har PacsOn Papperspartner vuxit ur sina befintliga lokaler i Skellefteå och satsar stort för framtiden. Tillsammans med det lokala bygg- och fastighetsbolaget Contractor bygger man nya lokaler på Hedensbyn.

– Vi satsar naturligtvis för fortsatt expansion, men även för att göra det möjligt att erbjuda lika hög eller högre service till våra kunder även i framtiden, säger Ulf Wiklund, VD på PacsOn Papperspartner.

Den nya fastigheten har bästa läge vid rondellen på Skelleftehamnsleden och Svedjevägen på Hedensbyn. Med 5 500 kvm och 11 meter i takhöjd blir de nya lokalerna effektivare och anpassade helt efter PacsOns verksamhet.

– De nya lokalerna har ungefär 86% fler pallplatser än vårt befintliga lager, säger Magnus Hultgren, lageransvarig på PacsOn Papperspartner i Skellefteå. De är dessutom optimerade för vår verksamhet med flera lastkajer och optimal lageryta.

Förutom lager och kontor kommer de nya lokalerna även inrymma en fin butik för den som vill komma förbi och handla. Att handla lokalt ligger i tiden då det tryggar kundens varuförsörjning samtidigt som det skapar arbetstillfällen och skatteintäkter på orten.

– Vår starka lokala närvaro med lokala lager, butiker och personliga säljare som finns nära kunden har fått bra gehör. Det blir både enklare och roligare att handla, samtidigt som man sparar tid. Något som uppskattas av allt fler, säger Peter Lundström, försäljningsansvarig på PacsOn Papperspartner.

Byggstarten är planerad till maj och målsättningen är att kunna flytta in i de nya lokalerna sommaren 2022.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.093