23948sdkhjf

Labelexpo i september ställs in

Teknikmässan för etikettproduktion, Labelexpo Europe, som skulle ha hållits i Bryssel den 21-24 september är inställd och kommer istället att hållas nästa år. Samtidigt lanserar arrangören Tarsus Group en ny etikettkonferens - i september - i USA.

Tarsus Group meddelar att Labelexpo Europe nu kommer att äga rum i Bryssel Expo Center den 26-29 april 2022. Samtidigt tillkännagav Tarsus ett nytt evenemang, Label Congress 2021, som ska äga rum den 29 september - 1 oktober, i Donald E. Stevens Convention Center i Rosemont, Chicago.

Lisa Milburn, VD för Tarsus Labels, Packaging and Brand Print group säger:

– På grund av fortsatt osäkerhet om hur snabbt vaccinationerna i Europa kommer att gå och utländska besökares möjligheter att resa till Bryssel i september har vi fattat beslutet i samråd med våra utställare, att skjuta Labelexpo Europe till april 2022. Etikettkongressen 2021 kommer att vara vårt första fysiska event för den amerikanska etikettindustrin sedan pandemin började, och vi ser fram emot att välkomna deltagarna till detta keynote event.

Chris Ellison, VD för OPM Labels & Packaging-Group och ordförande för FINAT, den europeiska etikettföreningen säger;

– Det är definitivt rätt beslut att flytta Labelexpo Europe till april 2022, då vi borde ha återgått till någon form av normalitet när det gäller internationella resor och socialt umgänge. Jag kan inte vänta. Jag saknar verkligen surret när man går i gångarna på världens ledande etikettutställning, se världens främsta teknik från världens ledande leverantörer, träffa gamla vänner och skapa nya kontakter.

Den nya konferensen Label Congress 2021 omfattar konferenssessioner som täcker alla områden inom etikett- och förpackningstrycksteknik och marknader, en utbildningskanal, Label Academy Live och en utställning med ny teknik, från ledande leverantörer som visar sin senaste utrustning, programvara och tjänster. Konferenserna och utbildningssessionerna kommer också att sändas live till en global publik.

Labelexpo Americas påverkas inte av förändringarna utan planen för den ligger fast och den kommer att äga rum på tidigare utsatta datum den 13-15 september 2022, på samma plats som vanligt, i Donald E. Stevens Convention Center i Rosemont, Chicago.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.125