23948sdkhjf

Nya digitala utbildningar i grafiskt tryck på förpackningar

Är du förpackningsdesigner, tryckare, grafiker, jobbar med repro eller kanske rentav produktansvarig för ett varumärke och ansvarar för förpackningar? Då har tillfället för att skaffa dig nya kunskaper om hur förpackningar blir till.

Danijela Ridic, expert i förpackningstryck med flexo, håller ytterligare en introduktionsutbildning i den mest vanliga trycktekniken för förpackningar - flexo. Utbildningen är ett svar på det positiva gensvaret hon fick på sin första introduktionsutbildning i flexotryck under hösten 2020.

– Denna gång komprimerar vi ner utbildningen till två istället för tre dagar och håller lite längre pass istället. Jag utlovar samma digra kunskapsinnehåll och möjlighet till dialog så att alla kan få svar på sina frågor om hur förpackningstrycket kan bli ännu bättre på deras förpackningar, säger Danijela.

Kursen heter Förpackningstryck fokus Flexo och anmälan görs på denna länk, senast den 18 januari. Kurstillfällena är torsdag och fredag 21-22 januari och utbildningen hålls digitalt.

Förutom detta har Danijela Ridic inlett ett samarbete med Brobygrafiska och håller tillsammans med skolan i Sunne den första digitala utbildningen med en livetryckning på skolans flexopress, en Fischer & Krecke från Bobst Group.

– Detta är ett unikt tillfälle att få följa med i en skarp tryckning av förpackningsmaterial där vi förklarar alla stegen och ger exempel på överväganden som måste göras. Ökad kunskap kring produktionen gör att beställare kan ta bättre beslut tidigare i tryckprocessen som spar pengar för kunden. Fokus lägger vi på tryckpressen, färghanteringen, ICC-profiler och substrat. Fysiska prover från tryckningen skickas till alla deltagare för egen utvärdering.

Senast den den 25 januari vill man ha anmälan till kursen som hålls torsdag den 28 januari. Anmäl dig på denna länk.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.281