23948sdkhjf

Nyheter från Schoeller Allibert

Schoeller Allibert nyanställer och lanserar ny hopfällbar returcontainer.

Jimmy Folkesson, 34, har anställts som Sales Manager, Pharma, kosmetik & kemikalier, på Schoeller Allibert i Perstorp. Han har en bakgrund som Sales engineer och Key account på Fayeley (tågbromsar) och CHS Controls (flygplatsbelysning & helikopterplattor) och också jobbat som produktionsplanerare inom textil på Stenströms skjortfabrik.

– Jag brinner för att få utveckla affärer och ge våra kunder en bättre förståelse för cirkulär produktion och retursystem. Retursystem som hjälper till att hålla ner kostnader och bidrar till miljön. Och inte minst att få jobba med hållbarhet, som verkligen är en av Schoeller Alliberts viktigaste parametrar, säger Jimmy Folkesson.

Schoeller Allibert AB är en del av Schoeller Allibert koncernen och är världsledande tillverkare av plastbaserat returemballage samt plastemballage för materialhantering. Koncernen har sitt huvudkontor i Holland och omsätter ca 500 MEUR med 1800 anställda i ett globalt nätverk av försäljningskontor och produktionsenheter.

Schoeller Allibert lanserar nu en ny variant av Combo Excelsior - en ny hoppfällbar IBC anpassad för internationell logistik.

– ComboExcelsior är en säker, hygienisk och effektiv container anpassad för livsmedels-, kosmetika-, och pharmaindustrin. Måtten är 1200 x 1000 mm, kapaciteten 1000 liter och en dynamisk lastvikt på 3200 kg gör att den är optimerad för både väg och järnvägstransporter, säger Jimmy Folkesson.

Enligt Schoeller Allibert har den har marknadens bästa vikningsfaktor och mäter endast 341 mm i hopfällt skick. Maximalt säker vid stapling med full last tack vare ett T-format låssystem runt om sockeln.

– Containern är byggd för tuffa tag och har en lång livslängd. När den tjänat ut är den dessutom fullt återvinningsbar, säger Jimmy.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.194