23948sdkhjf

Framtidskonferens skjuten på framtiden

Absolute Flexo Future som skulle ha hållits på Tylösand den 22 oktober skjuts upp till nästa år.

För en tid sedan meddelade den danska flexoföreningen att man drar sig ur konferensen som är ett återkommande samarbete mellan den svenska flexoföreningen, Sweflex och Danmarks motsvarighet. Trots det beslöt Sweflex att köra vidare och genomföra konferensen, men har nu kastat in handduken.

– Vi jobbade in i det sista med att kunna genomföra arrangemanget och har haft bra hjälp av Hotel Tylösand där vi skulle vara. De kunde se till att AFF20 blev ett säkert möte. Fram till helt nyligen var det därför tänkt att vi skulle köra, säger Göran Dahl som är ordförande i Sweflex, till Packnews.se.

– För inte så länge sedan beslöt dock Dansk Flexo Forum att man inte kunde stå bakom AFF20 på grund av pandemin och då försvann många danska deltagare. Ett tag tänkte vi köra programmet med bara svenska deltagare, men vi upplever en tveksamhet att delta, många har reseförbud, och då bestämde vi oss för att flytta fram allt till nästa år, säger han till Packnews.se.

– Att helt skrota programmet var aldrig aktuellt, vi upplever att vi hade satt ihop ett mycket intressant innehåll och det kommer vi alltså i stället att presentera nästa år. Det blir på samma plats, säger han till Packnews.se.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.094