23948sdkhjf

Lexit Group bjuder till mässa

För sjätte året i rad inviterar Lexit Group till sin egna mässa i Oslo. Mässan hålls den 30 januari 2020 på samma plats som senast, Aker Brygge, i Felix Conference Center.

– Den här gången har vi vidareutvecklat konceptet med olika ämnessessioner för att ge gästerna bästa möjliga tillgång till information. Man kan också välja att bara strosa omkring i utställningen hela dagen där vi, förutom själva utställningen, också har en matplats med tapasbuffé och förfriskningar - samt våra egna mötesrum som kan användas vid behov, säger Svein Lauritsen, försäljningschef på Lexit Group Norge.

Han konstaterar också att 2019 års mässa var den bästa hittills men att målet är att ytterligare förbättra den till 2020. Lexit Group visar under mässdagen hela sin produktportfölj med väletablerade lösningar och produkter, liksom nyheter.

– Utvecklingen på marknaden går snabbare än någonsin och vi kommer att visa att vi ligger långt fram med innovativa produkter och lösningar inom en rad olika fackområden för att understryka vår position som en totalleverantör i framkant.

Nytt för i år är ämnessessioner. Det är korta presentationer som hålls av såväl medarbetare som externa tillverkare och partner, för att informera om produkternas användning. Här kommer man att gå in i mer på specifika användningar och gästerna får möjlighet att fördjupa sig i olika lösningar mer än tidigare. I anslutning till ämnessessionerna kommer det också att finnas tid för frågor och dialog.

I utställningshallen pågår information på de olika stationerna som vanligt hela dagen så det kommer inte att påverka de som väljer att gå runt i utställningen.

Mässan är öppen från 9 till 17. Anmälan sker på: Lexit Group Öppet Hus 2020

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.047