23948sdkhjf

Känt märkföretag under ny hatt

Svenska Allen och All-Print har förvärvats av Koenig & Bauer Coding. Företaget blir ett dotterbolag inom den tyska tryckpresskoncernen som består av 5 700 medarbetare. Svenska Allen & All-Print är med på Empack-mässan i Kista denna veckan, för först gången som ett KBA-företag.

– Koenig & Bauer Coding ligger i framkant när det gäller innovativa industriella märklösningar och är en del av Koenig & Bauer, världens äldsta tryckpresstillverkare. Med marknadens bredaste sortiment är vi en nyckelleverantör till den globala print- och förpackningsmarknaden, säger Magnus Folcke.

Svenska Allen startade sin verksamhet 1986 i Hökarängen och har med åren växt till en ledande aktör inom industriell märkning, främst i Sverige, men även i de övriga nordiska länderna.

– Affären är ett naturligt steg i utvecklingen för att säkerställa vår expansion och ytterligare stärka vår position på marknaden, säger Magnus Folcke.

För All Print innebär affären tillgång till en världsmarknad, inte minst för APL600, ett modulbaserat koncept för Print & Apply och APL Robotman, ett koncept för robotapplicering av etiketter, för stor flexibilitet.

Monter E:06

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078