23948sdkhjf

Arlövsföretagen FrontPac och Antpac går samman

De två bolagen kommer ihop att omsätta nästan 300 miljoner sek och leverera förpackningar i 25 olika länder med 150 medarbetare.

– Tillsammans kommer vi genom denna sammanslagning kunna erbjuda våra kunder en unik förpackningsleverantör med över 50 års erfarenhet och med de största och bredaste produktionsresurserna i branschen. Sammanslagningen innebär även att bolagen tillsammans med sina anställda, kunder, leverantörer och andra intressenter kommer att vara rustade inför framtidens behov och utmaningar, säger Martin Enocson, VD FrontPac AB går omgående in som VD i Antpac Produktion AB.

Genom sammanslagningen bildas en förpackningsverksamhet som kan ta sig an såväl små som stora uppdrag och som ger synergieffekter till både kunder och de båda verksamheterna, menar företagen.

– Bolagen kommer att drivas vidare med tillverkning i båda fabrikerna och det långsiktiga målet är att fortsätta växa i Sverige och på så vis trygga arbetstillfällen och fortsätta att investera i ny teknik, säger Martin Enocson.

– Båda bolagen har en positiv trend och med den ökade kapaciteten som vi kommer att få genom en samordning och effektivisering av produktionen kommer vi att kunna tillgodose marknadens växande behov.

FrontPac är en av Skandinaviens ledande tillverkare av offsettryckta wellförpackningar och har sin verksamhet i Arlöv utanför Malmö. Antpac har även de sin verksamhet i Arlöv och har sedan starten 2006 utvecklat en verksamhet inom offsettryckta wellpapp med fokus hög kvalitet, snabba leveranser och en bred kompetens,

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078