23948sdkhjf

Plast Petter tar över DJ Produkter

De kommande månaderna flyttas verksamheten till Hova. 

Plast Petter AB har förvärvat samtliga aktier i DJ Produkter AB. Tillträdet ägde rum den 7 januari 2019 och DJ Produkter kommer att konsolideras i Plast Petter i Hova.

Det förvärvade Skövdeföretaget är specialiserat på svetsning, stansning och skärning i mjukplast från ark och rulle. Verksamheten har främst fokus på legotillverkning och har en årsomsättning om drygt åtta MSEK. 

Förvärvet medför att Plast Petter kommer in på nya spännande marknadsområden och får nya kunder att utvecklas tillsammans med, säger Fredrik Ahlström, vd för Plast Petter, i ett pressmeddelande.  

- Vi kommer under de följande månaderna successivt att flytta verksamheten och medarbetarna från Skövde och vi räknar med att vara uppe med full produktion i Hova i slutet av februari, säger Ahlström.  

Plast Petter AB tillverkar produkter i mjukplast. Den egna tillverkningen finns i Hova. Kontor finns dessutom i Göteborg. Företaget äger och driver även en produktionsenhet i Estland. Totalt omsätter Plast Petter drygt 40 MSEK och har cirka 30 anställda. 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.11