23948sdkhjf

Svenskt unikt förpackningskoncept på Anuga Foodtech

Matteknikmässan Anuga Foodtech närmar sig med stormsteg. I mars, 20-23:e, sammanstrålar experter från hela världen i Köln för att visa och se det senaste inom processteknik för matproduktion, vilket naturligtvis även inbegriper förpackningar.

En av många utställare med svensk anknytning är Göteborgsbaserade Micvac. Micvac har nyligen anställt en Country Manager i Tyskland, Guido Kassel, som kommer att se till att alla tyskspråkiga besökare och för den delen även alla engelskspråkiga, tas om hand på bästa sätt.

– På Anuga FoodTec har vi ett team av specialister som är angelägna att svara på alla frågor, säger Guido Kassel. Vi kommer att förklara vårt motto "Vi serverar metoden, du serverar maten". Och vi uppmanar alla att själva bilda sig en uppfattning genom att dela de läckra måltiderna som skapats av den unika Micvac-metoden med oss på plats.

Micvacs unika, innovativa teknik för produktion och förpackning kylda färdiga måltider fortsätter sitt segertåg världen. Micvac har deltagit på Anuga Foodtech genom hela uppbyggnadsskedet och har nu på allvar börjat skörda frukterna efter många års närvaro.

– Anuga FoodTec är ett utmärkt tillfälle att diskutera Micvac-metoden. Den består av tillagning i en unik mikrovågstunnel och ett intelligent förpackningskoncept med Micvacs patenterade ventil som visslar när maten har nått rätt temperatur, säger Christina Frohm Kramer, Marketing & Regional Sales Director på Micvac.

Med Micvac-metoden kokar och pastöriseras maten i sin förpackning i en kontinuerlig process inuti i en mikrovågsproduktionstunnel.

– Metoden möjliggör för matproducenter att erbjuda högkvalitativa färdiga måltider som är färska, friska och fulla av smak. Extra fördelar med Micvac-metoden är färdiga måltider som har en förlängd hållbarhet, utan behov av tillsatser och mindre matsvinn. Dessa fördelar gör företaget till en eftertraktad partner för företag inom livsmedelsförädling och livsmedelshandel världen över, säger Christina Frohm Kramer.

På Anuga FoodTec välkomnar Micvac besökare i hall 10.1, monter C061. Den som inte har möjlighet att åka till Anuga Foodtech har chansen att lära sig mer om Micvac-metoden på "Pack Point Nordic - Livsmedelsförpackningar i Fokus" den 18 april i Stockholm.

Se mer om eventet

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078