23948sdkhjf

Lanserar kryddor på tub

För drygt ett år sedan lanserade Santa Maria för första gången kryddor och örter på tub, som i öppnad förpackning har en hållbarhetstid på fyra veckor om man förvarar produkten i kylskåpet. Lanseringen har slagit väl ut och nu utökas sortimentet av kryddor på tub.

Med de nya smakerna Basilika och Chili vill Santa Maria fortsätta att underlätta matlagning i vardagen, utan att göra avkall på smaken. Intresset för att laga mat från grunden ökar i alla ålderskategorier men tiden räcker inte alltid till. Samtidigt efterfrågar konsumenter rena ingredienser och naturliga produkter i allt högre utsträckning.

- Med våra paster har du alltid nära till fräscha kryddor och örter, som är bekväma att använda i matlagningen. Färska kryddor i kruka tenderar att stå framme för länge och bli dåliga. Med kryddor och örter på tub behöver du inte slänga kryddor i onödan och du slipper kladdiga fingrar efter att du exempelvis har hackat chili och vitlök, säger Christopher Westerberg, Marknadschef på Santa Maria.

Till Basilika-pasten har man använt färsk basilika motsvarande tre krukor och Chili-pasten motsvarar 4,5 chilifrukter. Santa Marias nya kryddpaster finns i butik från vecka 7.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.813