23948sdkhjf
Logga in eller skapa för att spara artiklar
Få tillgång till allt innehåll på Packnet
Ingen bindningstid eller kortinformation krävs
Gäller endast personlig prenumeration.
Kontakta oss för en företagslösning.

Lanserar kryddor på tub

För drygt ett år sedan lanserade Santa Maria för första gången kryddor och örter på tub, som i öppnad förpackning har en hållbarhetstid på fyra veckor om man förvarar produkten i kylskåpet. Lanseringen har slagit väl ut och nu utökas sortimentet av kryddor på tub.

Med de nya smakerna Basilika och Chili vill Santa Maria fortsätta att underlätta matlagning i vardagen, utan att göra avkall på smaken. Intresset för att laga mat från grunden ökar i alla ålderskategorier men tiden räcker inte alltid till. Samtidigt efterfrågar konsumenter rena ingredienser och naturliga produkter i allt högre utsträckning.

- Med våra paster har du alltid nära till fräscha kryddor och örter, som är bekväma att använda i matlagningen. Färska kryddor i kruka tenderar att stå framme för länge och bli dåliga. Med kryddor och örter på tub behöver du inte slänga kryddor i onödan och du slipper kladdiga fingrar efter att du exempelvis har hackat chili och vitlök, säger Christopher Westerberg, Marknadschef på Santa Maria.

Till Basilika-pasten har man använt färsk basilika motsvarande tre krukor och Chili-pasten motsvarar 4,5 chilifrukter. Santa Marias nya kryddpaster finns i butik från vecka 7.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.141