23948sdkhjf

Samarbete för integrerad lösning

Labelexpo är mässan då inte bara nya maskiner och produkter lanseras utan även samarbeten och affärer presenteras. Tryckpresstillverkaren Screen meddelar att man i samarbete med Prati som gör efterbehandlingsutrustning ska utveckla ett gränssnitt mellan Screen Truepress Jet L350UV-serien av digitala etikettpressar och Pratis Digifast One modulära digitala konverteringslinjer.

Syftet är att öka produktiviteten genom att göra det möjligt för producenter att köra integrerade in-line eller fristående offline jobb om vartannat i enlighet med produktionsschemat, utan tidsödande avbrott.

– Vi är glada att samarbeta med Prati, känd för produktiviteten och tillförlitligheten i sina produkter, och uppnå denna end-to-end-lösning, säger Carlo Sammarco, Försäljningschef Packaging Solutions på Screen Europe.

– Screen är dedikerad att göra pressar som gynnar hela produktionslinjen och ger högsta output för etikettproducenter. Med Prati har vi gemensamma distributörer runt om i världen, inklusive REM i Italien och Jet Technologies i Indonesien, vilket ger kunderna en av de bästa kombinationerna för digitaltryckta etikettlösningar med snabbhet, kvalitet och användarvänlighet. Både Screen och Prati kommer att visa nya spännande funktioner på sina respektive maskiner på Labelexpo och samarbeta på mässan för att producera några högkvalitativa tryckta och dekorerade etiketter.

Prati har spelat en ledande roll inom etikettindustrin i över fyra decennier. Med över 2 500 installerade maskiner är det italienska företaget byggt på innovation, kvalitet och livslång tillförlitlighet. Den avancerade digitala efterbehandlingsmaskinen, Digifast One, möjliggör bearbetning vid hastigheter upp till 90 mpm (miles per minute) och är helt modulär. Noggrannhet garanteras med snäva toleranser, vilket minimerar driftstopp mellan jobb och kraftigt ökar produktiviteten. Samtidigt ger fördelar som minskad tid för installation och justering av lackering, laminering, skärning och slitting, i kombination med hög hastighet betydande kostnadsminskningar under etikettproduktionen.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063