23948sdkhjf

Nya förpackningar för vårdande produkter

M&H Plastics som är en del av RPC Group har nyligen avslutat ett stort uppdrag för Englands mest berömda Spa, Champneys. Champneys går tillbaka till 1925 och öppnade som landets ursprungliga hälsospa. Enda sedan dess har man producerat sina hudvårdande produkter i eget namn som testas dagligen av företagets 400 terapister.
I oktober relanserades Champneys hudvårdsprodukter i nya förpackningar från M&H Plastics. Nya förpackningar är en del i arbetet att behålla varumärkets premiumkvaliteter och samtidigt ville man ha lite mer färg i förpackningssortimentet. Dessutom använda Champneys signum guldfärgen på ett mer sofistikerat sätt.

Målsättnigen var att skapa färgmatachande primärförpackningar med en högblank, glansig yta på alla typer av förpackningar; tuber, burkar och flaskor, inklusive lock och kapsyler. En gemensam nämnare är också den guld-folie som avgränsar locket/kapsylen från förpackningskroppen på alla förpackningar. I samband med omgörningen byttes också förpackning för den mest prestigefyllda produkten i Champneys produktsortiment, Bubble Heaven, lyxigt badskum, som tidigare såldes i glasflaska och numer alltså i plastflaska.

Champneys produkter säljs förutom i egna butiker i anslutning till Spa, sedan 2011 exklusivt genom apotekskedjan Boots.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062