23948sdkhjf

Standarder för redskap avsedda för kontakt med mat och dryck uppdateras!

Det är väldigt viktigt att förpackningar och material för produkter som kommer i kontakt med livsmedel är säkra för konsumenten att använda. Den europeiska standardiseringen arbetar flitigt med att revidera befintliga standarder och utveckla nya testmetoder för att säkerställa konsumenternas säkerhet och produktens kompatibilitet.
Kontaktmaterial är allt från förpackningsmaterial och plasthandskar till köksredskap, köksmaskiner, processutrustning samt andra produkter och material som är avsedda att komma i direkt eller indirekt kontakt med livsmedel. Standardiseringen inom området innefattar bland annat redskap som används vid beredning, matlagning, servering och konsumtion ...
Få tillgång till hela artikeln - enkelt och snabbt
Provprenumeration
Skapa en provprenumeration
Prova nu
Prenumeration
Välj mellan våra prenumerationer på Packnet och hitta vad som passar dig och/eller ditt företag
Se prenumerationer
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.096