23948sdkhjf

Standarder för redskap avsedda för kontakt med mat och dryck uppdateras!

Det är väldigt viktigt att förpackningar och material för produkter som kommer i kontakt med livsmedel är säkra för konsumenten att använda. Den europeiska standardiseringen arbetar flitigt med att revidera befintliga standarder och utveckla nya testmetoder för att säkerställa konsumenternas säkerhet och produktens kompatibilitet.
Kontaktmaterial är allt från förpackningsmaterial och plasthandskar till köksredskap, köksmaskiner, processutrustning samt andra produkter och material som är avsedda att komma i direkt eller indirekt kontakt med livsmedel. Standardiseringen inom området innefattar bland annat redskap som används vid beredning, matlagning, servering och konsumtion ...
Vill du få åtkomst till allt?
Prova 30 dagar för 0 kr.
Inga bindningstider eller kortuppgifter krävs.
Prova nu
Köp en prenumeration
Utforska våra prenumerationslösningar och välj den som passar dina behov.
Välj din prenumeration
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.095