23948sdkhjf

”Rätt förpackning till din produkt” - Hallå där Tony Douhàn

När Pack Point Nordic arrangeras nästa vecka är ett av partnerföretagen Mared Industry Tech. Där talar vi med Tony Douhàn, key account manager.

Vad kommer ni att presentera på konferensen?

Vi kommer att visa och beskriva hur vi kan hjälpa till att packa kundens produkter smart och tidseffektivt. Med maskinella förpackningslösningar vill/kan Mared vara en direkt kontakt för hela eller delar av en komplett förpackningslinje.

Vilka utmaningar och möjligheter ser ni framför er?

Oavsett vilken typ av produkt som skall packas, vill vi hjälpa kunder att känna sig trygga i affären. Många gånger har företag begränsade utrymmen och vill slippa binda onödigt kapital genom att köpa på sig för mycket emballage. Att kunden själv kan konstruera sin förpackning och är obunden till val av leverantörer av förbrukningsmaterial är en möjlighet vi vill förmedla.

Hur vill ni bidra till ökad hållbarhet inom förpackningsområdet?

Vi ger genom en maskinell lösning möjligheten att påverka sitt materialval till sina förpackningar, vilket påverkar både miljön och plånboken. Vi vill fånga upp intresset för att slippa finna rätt förpackning för sin produkt till att i stället tillverka rätt förpackning till sin produkt.

Beskriv era förväntningar på konferensen.

Det ska bli intressant att lyssna in övriga besökare för att både ta in information och samtidigt dela med oss av de möjligheter vi kan erbjuda.

Tack Tony Douhàn!

Mer information om konferensen och anmälan hittar du på den här länken.

Artikeln är en del av vårt tema om Pack Point Nordic.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079