23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Wellplast AB blev tilldelat Årets Hållbarhetspris 

Med motiveringen: "Företag med tillverkning och utveckling av unika material och innovativ förpackningsdesign, som bidrar till miljövänliga lösningar för industrin. Genom smarta förpackningslösningar och livscykeltänk minskar de sitt eget och sina kunders klimatavtryck. Materialet som de använder är 100 % återvinningsbart. Kombinationen av unika material och en gedigen erfarenhet inom förpackningsutveckling gör företaget till en uppskattad leverantör till många bolag över hela Europa."

Vid Åstorp kommuns årliga  näringslivsfest tilldelades hållbarhetspriset för 2023 till Wellplast AB med motiveringen:

”Företag med tillverkning och utveckling av unika material och innovativ förpackningsdesign, som bidrar till miljövänliga lösningar för industrin. Genom smarta förpackningslösningar och livscykeltänk minskar de sitt eget och sina kunders klimatavtryck.

Materialet som de använder är 100 % återvinningsbart. Kombinationen av unika material och en gedigen erfarenhet inom förpackningsutveckling gör företaget till en uppskattad leverantör till många bolag över hela Europa.

Wellplast AB grundades 1999 på Chalmers som ett materialutvecklande bolag. Idag är företaget specialiserat på att leverera förpackningsmaterial och transportemballage för kunder med höga krav. Företaget utvecklar och producerar materialen i sin anläggning i Åstorp.”

På plats för att ta emot priset vad Jacob Volckerts och Jonas Friberg. 

Se hela artikeln om priset och näringslivsfesten på Åstorp kommuns webbsida: https://astorp.se/arkiv/nyhetsarkiv/nyheter/2024-05-24-foretagare-prisades-pa-arets-naringslivsfest.html 

 

Wellplast AB
Turistgatan 2
265 39 Åstorp
Åstorps kommun
Sverige
VAT nummer: SE5565721098

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.031