23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida

Wellplast AB

Wellplast AB tillverkar industri-emballage av plast för krävande applikationer inom nordiska bygg och stålindustrin. För att kunna ge bästa service sker utveckling och tillverkning i egen regi.

Emballagelösningar för bygg och stålindustri
- Hållbarhet vid utomhuslagring/användning
- Marknadsföring på byggplatsen
- Bättre ergonomi för packpersonal
- Renare produktion

Bakgrund
För byggindustrin är utomhuslagring vardag. Trots detta används fortfarande emballagematerial som egentligen inte tål fuktigt väder. Det gör att byggmaterial ofta skadas, kasseras eller bara gör ett dåligt intryck. Vi ger möjligheten att förbättra funktion och image på byggarbetsplatsen. Dessutom ges stora möjligheter till marknadsföring. Företaget har byggt upp en gedigen kunskap om vad som krävs av emballagelösningarna för att de ska fungera i alla led. Erfarenhet har byggts upp genom ett nära samarbete med förpackningsutvecklare hos kunder. Mängden lyckade projekt gör att företaget har en stor erfarenhetbas att söka i. Egenskaperna, ekonomin och miljöfördelarna med materialet gör det till ett attraktivt förpackningsalternativ.

Lätt - Låg vikt per kvadratmeter gör stora skivor lätta att hantera.
Hållbart – I förhållande till sin vikt är materialen starka och hållbara.
Fuktsäkert – Materialen påverkas inte fukt vätskor och kemikalier.

Företaget

Wellplast AB grundades 1999 på Chalmers som ett materialutvecklande bolag. Idag är företaget specialiserat på att leverera förpackningsmaterial och transport-emballage för kunder med höga krav. Kombinationen av unika material och en gedigen erfarenhet inom förpackningsutveckling gör Wellplast AB till en uppskattad leverantör till många bolag över hela Europa.

Produktion

Wellplast AB producerar förpackningsmaterial och konverterar till leveransklara förpackningar i effektiva processer. Exempelvis automatstansning, tryckning, svetsning och limning.

Utveckling och design

Erfarenheten och kreativiteten hos avdelningen för förpackningsutveckling har visat sig vara en värdefull tillgång för många kunder. Wellplast AB arbetar också för att standigt förbättra material och med att utveckla nya material-koncept.

Patent, mönster och varumärken

Nya material och produktionstekniker som utvecklas i bolaget patenteras. Material säljs under de registrerade varumärkena Wellplast® och WPE®. Också förpackningslösningar skyddas ibland av patent eller mönster.

Välkommen att kontakta oss för mer information.


Wellplast AB
Turistgatan 2
265 39 Åstorp
Sverige
VAT nummer: SE5565721098
AAA, CE, IP Livsmedel
Hitta oss på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Ladda mer

Företagsportfölj

Ladda mer

Sänd till en kollega

0.031