23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Hugo Beck återvänder till PACK EXPO Las Vegas, större och bättre

Hugo Beck, en ledande innovatör inom horisontella förpackningsmaskiner, återvänder till den mycket efterlängtade PACK EXPO i Las Vegas, Nevada. Som en av de mest framstående mässorna inom förpackningsindustrin är PACK EXPO en idealisk plattform för Hugo Beck att visa upp sina senaste film- och pappersförpackningslösningar för primär och sekundär förpackning, tillsammans med sitt varierade utbud av förpackningsstilar för branscher som e-handel, läkemedel och medicinteknik eller konfektyr.

Hugo Beck, en ledande innovatör inom horisontella förpackningsmaskiner, återvänder till den mycket efterlängtade PACK EXPO i Las Vegas, Nevada.

Som en av de mest framstående mässorna inom förpackningsindustrin är PACK EXPO en idealisk plattform för Hugo Beck att visa upp sina senaste film- och pappersförpackningslösningar för primär och sekundär förpackning, tillsammans med sitt varierade utbud av förpackningsstilar för branscher som e-handel, läkemedel och medicinteknik eller konfektyr.

Mässan äger rum på Las Vegas Convention Centre den 11-13 september och besökare i monter N-11243 i North Hall kan se Hugo Becks banbrytande förpackningsmaskiner som bidrar till att minska materialförbrukningen, öka effektiviteten och förbättra återvinningsmöjligheterna.

"PACK EXPO bygger på vår framgångsrika historia av europeiska utställningar i år och är en chans för Hugo Beck att lyfta fram vårt engagemang för den amerikanska marknaden, med våra kontinuerliga investeringar i branschöverskridande maskininnovation för effektiva och hållbara förpackningskoncept", förklarar Timo Kollmann, VD på Hugo Beck.

Därför kommer fokus på PACK EXPO att ligga på förpackningsmaskinen e-com fit i papper - det är första gången den visas i USA. Pappersförpackningsmaskinen är idealisk för e-handel och postordertillämpningar som kräver minimalt med material för att förpacka varor och är lämplig för direktutskick av enskilda varor, förpackning av grupper av produkter eller för att uppfylla de komplexa kraven för förpackning av returnerade varor. För att minimera materialåtgången justerar pappersmaskinen automatiskt storleken på påsen efter produktens olika dimensioner och kan använda både obestruket och bestruket returpapper för att framställa en ny typ av leveransförpackning med två sydda sidor.

Hugo Becks papper e-com fit kommer också att ingå i Emmanuel Cerfs, Vice President för Polypack, presentation om förpackningstillverkarens resa mot hållbarhet. Detta kommer att äga rum på Innovation Stage måndagen den 11 september kl. 11.30. 

Och eftersom hållbarhet nu är en global fråga i alla branscher kan PACK EXPO-deltagarna höra hur Hugo Becks förpackningslösningar kan hjälpa dem att uppfylla sina miljömål. Oavsett om man maximerar produktionseffektiviteten och ersätter plastfilmer med papper eller minimerar användningen av förpackningsmaterial, kommer teamet att finnas på plats för att lyfta fram besparingar som effektivt kan uppnås vid produktion av film- och papperspåsar, krympförpackningar och flowpacks. 

"Efter samtal med deltagarna på interpack 2023 blev det tydligt att amerikanska kunder skulle välkomna våra unika, resurseffektiva förpackningsstilar. Ett exempel: tack vare vår extremt åtsittande förpackningsteknik, som möjliggör materialbesparingar på 60-70%, uppnår vi exakta, högkvalitativa filmkrympförpackningsresultat - ett revolutionerande genombrott i branschen", avslutade Timo Kollmann. 

Representanter från Hugo Beck kommer att finnas tillgängliga i PACK EXPO-montern för att prata om företagets kompletta maskinportfölj, nu tillgänglig för både hållbar pappersförpackning och hållbar filmförpackning, med resursbesparande teknik.

HUGO BECK Nordic AB
Box 72
182 05 Djursholm
Danderyds kommun
Sverige

Kontaktperson

PL
Per Lagerblad
per@hugobeck.se

Sänd till en kollega

0.031